Produktbeskrivelse og -detaljer
Denne økologiske fuldkornsspaghetti er lavet i Italien af italiensk fuldkornssemulje af hård hvede og formet i traditionelle bronzeforme. Til hende er de alsidige at kombinere og har en stærk smag. Det tager 8 til 10 minutter at tilberede dem.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, DE-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
IT-BIO-009
Oprindelsesland/hjemsted
EU Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer

Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk pasta lavet af fuldkornssemulje af hård hvede
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL* *fra økologisk landbrug Kan Indeholde spor af soja, sennep og lupin.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1465 kj / 346 kcal | |
fedt | 2,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,3 g | |
kulhydrater | 65,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 3,5 g | |
kostfibre | 8,0 g | |
protein | 13,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar et tørt sted.
Tilberedning
Kom dem i kogende saltet vand, og kog dem i 8-10 minutter under omrøring.